http://www.bcnet.nl Fri, 02 Dec 2016 08:11:01 +0000 tr-TR hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.9.20 SEO Expert kiezen http://www.bcnet.nl/seo-expert-kiezen http://www.bcnet.nl/seo-expert-kiezen#comments Tue, 24 Jun 2014 19:42:41 +0000 http://www.bcnet.nl/?p=1529 bcnet seoEen SEO lijkt altijd niet echt nodig te zijn voor je bedrijf, maar als je er in verdiept en een tijdje bezig bent met je bedrijf kom je al snel aan dit idee, heb ik nou echt daadwerkelijk een SEO nodig. Dit verschilt per persoon, 1 bedrijf wil Google adverteren en flyer uitdelen en de andere ook meteen de SEO erbij. Met een SEO optimalisatie voor je bedrijf kan je al meteen bovenaan de pagina van Google staan, stel je verkoopt een jurk op internet en je zoekt een goede SEO Expert, in jou webwinkel komt de naam (Dames Jurk) vaak voor en een goede SEO Expert zorgt ervoor dat jou website bovenaande pagina’s van Google staat als een klant (Dames Jurk) intypt.

Zo klikt de klant al meteen op jou website en maak je sneller kans om iets te verkopen. Een Expert kiezen is niet altijd makkelijk, jij betaald ervoor en jij verwacht dat jou website bovenaan de pagina komt te staan. Dit is niet altijd eenvoudig. Maak altijd een afspraak met een SEO Expert en bekijk zijn werkwijze en zijn werk. Leer jou SEO Expert kennen want die zul je maanden lang moeten spreken en zien, je zult vaker in contact met moeten komen om de stand van zaken te bespreken. Een goede SEO Expert zal jou altijd informeren over de stappen die worden genomen voor jou website.

Sames werken met een SEO Expert is één van de belangrijkste punten voor je bedrijf.

]]>
http://www.bcnet.nl/seo-expert-kiezen/feed 0
Geld verdienen met Google Adwords http://www.bcnet.nl/geld-verdienen-met-google-adwords http://www.bcnet.nl/geld-verdienen-met-google-adwords#comments Tue, 24 Jun 2014 19:40:02 +0000 http://www.bcnet.nl/?p=1526 bcnet adwordsJe hebt de kosten zelf in handen wanneer je besluit op Google te adverteren. Je bepaald zelf hoeveel budget je hebt per dag en per zoekwoord. Je bent hiermee ook gegarandeerd van vertoningen, je kunt met Google adwords een campagne goed evalueren en dit is een van de beste voordelen van het adverteren op Google. De resultaten kunnen gemeten worden en daarop je campagne weer kunnen aanpassen. Zo ontdek je snel of de zoekwoorden het meest conversie leiden en de zoekwoorden die niet goed zijn verwijderen uit je campagne. Met een klik op uw advertentie betaald u een bedrag aan Google, maar zo krijgt u al meteen klanten binnen die al uw pagina, website of blog aan het bekijken zijn. Google Adwords hoeft niet altijd duur te zijn, maar bij grotere reclame te willen maken haal je toch meer centen uit je zak en dit zal dan niet goedkoop zijn. Meer reclame en meer geld besteden betekend ook meer klanten binnen halen en uiteraard meer verdienen!

]]>
http://www.bcnet.nl/geld-verdienen-met-google-adwords/feed 0
Stijgen met E-commerce http://www.bcnet.nl/stijgen-met-e-commerce http://www.bcnet.nl/stijgen-met-e-commerce#comments Tue, 24 Jun 2014 19:35:20 +0000 http://www.bcnet.nl/?p=1522 bcnet webdesign 2Stijgen met E-commerce? Dat is wat een webwinkel nodig heeft, succes in onderneming en goed genoeg klanten binnen halen is een belangrijke rol in een E-commerce wereld. Tegenwoordig wordt er meer inkopen gedaan op internet, en dat wordt met de dag meer en meer, het is dus handig om in deze tijd al meteen te beginnen met een E-commerce webwinkel. Of dit nou met fashion te maken heeft of electronica maakt helemaal niks uit stijgen met E-commerce op internet kan iedereen! Het eerste belangrijkste punt begint bij het vinden van een goede en professionele E-commerce pakket en het vinden van een goede webdesigner, want als uw webwinkel er goed en professioneel uitziet dan trekt u en meer klanten binnen en dit onderscheid u van uw concurrenten. Kies daarom altijd een nieuwe en frisse webshop uit dat toch anders uitziet dan alle andere webwinkels. Een webdesign bedrijf gevonden die voor u een e-commerce webwinkel gaat ontwerpen? maar u weet niet of de webdesigner wel goed genoeg is in zijn werk? Wij schrijven nog een stukje over het vinden van de juiste webdesigner! Blijf onze blog volgen..

]]>
http://www.bcnet.nl/stijgen-met-e-commerce/feed 0
Het vinden van de juiste webdesigner, waar let u op? http://www.bcnet.nl/juiste-webdesigner http://www.bcnet.nl/juiste-webdesigner#comments Tue, 24 Jun 2014 19:31:42 +0000 http://www.bcnet.nl/?p=1518

bcnet webdesign 1Waar let je op bij het vinden van de juiste webdesigner?

Wanneer je kiest om een website te laten maken, of laten ontwikkelen van een bestaande website kiest je voor om een webdesigner in te huren, maar hoe weet je nou of dit wel de juiste webdesigner is? Er zijn duizenden webdesigner die je kunt kiezen. Ervaring is niet altijd belangrijk, dit omdat een webdesigner wellicht aangeeft dat hij of zij al voor 1994 bezig is met het bouwen van een website, terwijl in deze tijd al heel weinig mensen gehoord hebben over internet laat staan het bouwen van een website! Nadat je denkt toch een goede webdesigner gevonden te hebben dan zou je deze webdesigner vragen om referenties, ontwerpen en portfolio. Veel webdesigners sturen alleen maar een plaatje (foto) van de gemaakte ontwerpen als referenties, maar het bekijken van een live website is altijd beter en belangrijker om echt daadwerkelijk een webdesigner in te huren.

Een goede keuze maak je toch altijd om een afspraak met de webdesigner in te plannen en live zijn of haar werk te bekijken. Zo maak je sneller kans om een succesvolle website te laten maken.

]]>
http://www.bcnet.nl/juiste-webdesigner/feed 0